Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
    Колега моите дълбоки уважения-разполагам и с литература на руски за 33 и спринт-и има няма 20 боксерчета съм правил ремонт на моторите-който иска да заповяда за литературата да си я копира!Апропо-мотовилките са номерирани според номера на цилиндъра на които се поставят!
    Ако имаш литература на руски, просто я копирай и я посни в темата за менюалите! Щото половината от старите линкове не работят, а за някои като мене е по-лесно да четат на руски, отколкото на английски. Нали се сещаш-ЕГН!
    И не се засягай! И без това лудите сме на изчезване!
    Пердах, така съм затънал в работа, че близкия месец не мога да мръдна никъде. Офертата за Ловеч си я бива, но пак провери нещата!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ясно е, че трудно ще намериш читав мотор. Търси също и от 145/6 . После си слагаш разпределителните валове от 33-ката и това е.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

аз да използвам темата да се извиня на MORRTY за лигавото ми и това на крис държание, просто въздуха там действа разсмиващо май, не знам !!!
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

- тъй като не съм на ясно, да си попитам, има ли разлика във валовете на 145/6 1.7 16в и 33 16в(говоря за разпределителните...?!
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Mavrut няма проблем,въздуха ни е супер чист а града ни е смешен за тва е всичко.

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
              - тъй като не съм на ясно, да си попитам, има ли разлика във валовете на 145/6 1.7 16в и 33 16в(говоря за разпределителните...?!

Има да. Тези няколко коня в 33 са точно от валовете. Смукателните на 33 са малко по-агресивни. Изпускателните са еднакви.

Comment

и така колеги благодарение на Сашо-Лисан има светлина в тунела ,ще има колянов вал за 1-ви ремонт и бутала и то на мн сносна цена такаче скоро ще има развитие...
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

на мотор 8в има ли шанс да се монтират 16в глави или има редица несходства.........

Comment

• разбира се аз в краен случай щях да търся от 8в блок,но мисля че и изпускатели трябват както комп и дебитомер иначе стават,нека ако нещо бъркам да допълнят по знаещите дали не истървах нещо но главите със сигурност стават..
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• мисълта ми е дали на моя мотор както е 8в мога да му сложа само глави от 16в и аспуси и да стане работата.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                        мисълта ми е дали на моя мотор както е 8в мога да му сложа само глави от 16в и аспуси и да стане работата.
                        дросели, входящ колектор, дебитомер, еку, инсталация, ремъци ролки, картер, машинка за празен ход ... за буталата не знам, но е много работа за сам ентусиаст
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          дросели, входящ колектор, дебитомер, еку, инсталация, ремъци ролки, картер, машинка за празен ход ... за буталата не знам, но е много работа за сам ентусиаст
                          Мда и бутала, а и предната греда!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                            мисълта ми е дали на моя мотор както е 8в мога да му сложа само глави от 16в и аспуси и да стане работата.

Естествено, че НЕ може.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Мда и бутала, а и предната греда!
                            .....И ангренажни колела на коляновия вал, ремъчна шайба на коляновия вал, шайба на водната помпа, планка и втулка на алтернатора, маховик, заден капак на мотора с датчик на Хол на него, друго делко, събирател на вакуми, по-дълги кабели на свещите и още един куп дреболл, които ми обягват в момента....

Comment

• ясно беше просто няква моментна идея

Comment

Working...
                              X